Kauraisat teeleivät

Vanhat kunnon teeleivät valmistuvat nopeasti ja helposti parissakymmenessä minuutissa.

Ainekset (8 palaa)

  • 3 1/2 dl hiivaleipä- tai vehnäjauhoja
  • 1 rkl leivinjauhetta
  • 1/2 tl suolaa
  • 2 dl Lammin tilan kaurahiutaleita
  • 2 dl maitoa
  • 50 g voita

Valmistus

Sekoita kulhossa jauhot, leivinjauhe, suola ja kaurahiutaleet. Sekoita joukkoon maito ja voisula.

Taputtele uunipellille leivinpaperille kaksi sentin paksuista teeleipää.

Pistele leivät haarukalla. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.

Teeleipiin voi lisätä myös esim. juusto- tai porkkanaraastetta makua antamaan.

 

Ajatuksia? Kommentoi tästä

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s