Kaurasuklaa

Tämä resepti on oma sovellukseni Marttojen riisimuromakeisten reseptistä.

Olen tehnyt kaurasuklaat kaakaojuomajauheesta ns. leivontakaakaon sijaan, huomioi tämä jos käytät ”vahvempaa” kaakaojauhetta. Tomusokerin määrää voi säädellä oman maun mukaan.

Valmistusprosessi on varsin helppo, näitä herkkuja ei tarvitse paistaa, ja valmistukseen menee vain muutamia minuutteja plus viilennykseen kuluva aika.

Ainekset:

  • 75 g kookosrasvaa
  • n. 1 dl kaakaojuomajauhetta
  • n. 2 rkl tomusokeria
  • 1½ tl vaniljasokeria
  • 4 dl Lammin tilan kaurahiutaleita

Valmistusohje:

Sulata kookosrasva kattilassa.

Sekoita muut ainekset kulhossa. Kaada sula rasva joukkoon ja sekoita.

Nostele lusikalla karkki- tai muffinivuokiin. Anna jähmettyä viileässä.

 

 

Ajatuksia? Kommentoi tästä

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s